Steinlegging

Steinelementer gjør seg godt i hagen, og Anleggsgartner Jon Burum kan bistå med ulike former for steinlegging. Vi har lang erfaring med utforming av utearealer, og våre dyktige fagfolk strekker seg langt for å møte dine ønsker og forventninger.


Vi bistår med steinlegging og murarbeid


Vi legger beleggningsstein på gårdsplasser, i innkjørsler og andre steder på tomten hvor det måtte være ønskelig. Vi leverer flere forskjellige typer stein, slik at du kan velge den typen som står best til omgivelsene.


Ønsker du en forstøttningsmur, for å holde elementer på tomten på plass, utfører vi også denne typen arbeid. Vi setter også kantstein. Kantstein kan ha en støttende funksjon, i tillegg til å være en pen måte å skille ulike flater og materialer fra hverandre.


Ønsker du hjelp med steinlegging?


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere potensialet i din tomt. Dersom det er ønskelig kommer vi på befaring, og vi kommer gjerne med forslag til hvilke løsninger vi tror vil passe hos deg. Vi setter god kundedialog svært høyt, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et uteområde du er fornøyd med. Du finner vår kontaktinformasjon her .