Snøbrøyting

Anleggsgartner Jon Burum er et lite firma som setter punktlighet og god dialog med våre kunder høyt. I årets snømåneder kan vi hjelpe deg som bor i Oslo og Bærum med snøbrøyting og snørydding.

Hvem brøyter vi for?

Ved snøfall og behov, brøyter vi hele døgnet rundt. Til dette benytter vi oss av traktor, da vi per i dag har innkjørsler hos private og borettslag som krever dette. Har du en bratt innkjørsel er dette dermed ingen hindring for oss.

Vi kan hjelpe deg med brøyting av innkjørsel, parkeringsplass og lignende, enten med traktor eller snøfreser. Snøfreseren passer bedre for mindre områder, mens traktoren tar seg av de større oppdragene. Vi flytter gjerne snø innenfor området vi måker på, men kjører den ikke bort.

Kontakt oss i dag for en brøyteavtale

Vi har faste kunder som hver vinter benytter seg av tjenestene våre. Disse har vi kontrakter med, og vi jobber, brøyter og strør for dem ved behov og snøfall. Med denne erfaringen tilbyr vi våre kunder kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser.

Snøfall er uforutsigbart, og det er smart å være føre var.

Ønsker du brøytehjelp fra Anleggsgartner Jon Burum? Ta gjerne kontakt med oss allerede i dag for å opprette en måke-avtale, så vi raskere kan hjelpe deg når du trenger snøbrøyting.


Du kan også kontakte oss på telefon 419 06 639 eller 930 24 240.