Vedsalg

Anleggsgartnerbedriften Jon Burum består av fire dedikerte ansatte med over 40 års erfaring med gartnerarbeid, hovedsakelig fra Oslo, Asker og Bærum. Tjenestene våre endrer seg med sesongen, og vi står til tjeneste året rundt om du ønsker å benytte deg av vår arbeidskraft eller kjøpe våre produkter.

Vedsalg med fri levering

Med kulden kommer også behovet for oppvarming inne, og hos oss kan du kjøpe blandingsved og granved til en god pris. Bjørkeveden kommer fra Sokna, og vi får stadig gode tilbakemeldinger på kvaliteten på veden vi leverer til våre faste kunder.


Vi leverer stort sett veden i høst- og vintermånedene, men har vi ved til overs, selger vi dette året rundt. Veden kommer i 40 liters sekker. Prisen på 40 liter ved er kr 125,-.

Vi er tom for bjørkved i sesongen 2023/2024, men har fin granved til bålpanne og ovn. 60 liters sekker à kr 125.- pr. sekk.

 

Bestill ved i dag

Kjøper du ved hos oss kan den hentes på Nadderud Gård, eller du kan få den fritt levert hjem til deg. Vi leverer raskt, og ofte samme dag. Skal du hente veden selv, vennligst ring på forhånd, slik at noen står klare til å ta deg imot til avtalt tidspunkt. Vi har nemlig ikke faste åpningstider, men tilpasser oss våre kunder.

Ønsker du å kjøpe ved og i tillegg få det fritt levert hjem til deg? Kontakt oss her, og vi vil hjelpe deg.


Du kan også ringe oss på telefon 419 06 639 eller 930 24 240 for vedbestilling.