Vedsalg

Vi er tomme for ved vinteren 2022/2023. Både 1000 og 60 liters sekker er utsolgt.

Anleggsgartnerbedriften Jon Burum består av fire dedikerte ansatte med over 40 års erfaring med gartnerarbeid, hovedsakelig fra Oslo, Asker og Bærum. Tjenestene våre endrer seg med sesongen, og vi står til tjeneste året rundt om du ønsker å benytte deg av vår arbeidskraft eller kjøpe våre produkter.

Vedsalg med fri levering

Med kulden kommer også behovet for oppvarming inne, og hos oss kan du kjøpe blandingsved eller bjørkeved til en god pris. Bjørkeveden kommer fra Sokna, og vi får stadig gode tilbakemeldinger på kvaliteten på veden vi leverer til våre faste kunder.

Vi leverer stort sett veden i høst- og vintermånedene, men har vi ved til overs, selger vi dette året rundt. Veden kommer i 60 liters- eller 1000 liters sekker. Prisen på 60 liter ved er kr 120,- og for 1000 liter ved er prisen kr 1500,-.

Bestill ved i dag

Kjøper du ved hos oss kan den hentes på Nadderud Gård, eller du kan få den fritt levert hjem til deg. Vi leverer raskt, og ofte samme dag. Skal du hente veden selv, vennligst ring på forhånd, slik at noen står klare til å ta deg imot til avtalt tidspunkt. Vi har nemlig ikke faste åpningstider, men tilpasser oss våre kunder.

Ønsker du å kjøpe ved og i tillegg få det fritt levert hjem til deg? Kontakt oss her, og vi vil hjelpe deg.


Du kan også ringe oss på telefon 419 06 639 eller 930 24 240 for vedbestilling.