Vedlikehold av tomt og hage

Tomt og hage trenger vedlikehold for å holdes i orden. Anleggsgartner Jon Burum har lang erfaring med å bistå med det som trengs for å holde hage og uteområde i utmerket stand.

Ulike kunder, ulike behov

Vedlikehold kan være så mangt, og hver enkelt kunde har helt egne behov. Sammen med deg som kunde kommer vi fram til hva slags arbeid som skal utføres, hvordan det skal gjøres og hvor ofte vedlikehold er nødvendig.

Snømåking, plenklipping, småjobber og mye annet

Vi kan bistå våre kunder med det aller meste av forefallende arbeid og tunge oppgaver. Snøbrøyting og snømåking er noe vi ofte hjelper våre kunder med, enten det er for privatpersoner eller borettslag. Vi utfører også alt av plenklipping, luking, gjødsling, beplantning, vanning og generelt stell av hage og blomsterbed.


Har du mindre reparasjoner og håndverkeroppgaver du trenger å få utført, så hjelper vi gjerne til med det også.

Høy kvalitet hver gang


Anleggsgartner Jon Burum er et lite firma bestående av erfarne mennesker som har vært i bransjen i flere generasjoner. Med oss på laget får du de samme folkene som kommer for å utføre jobben hver gang, slik at du slipper å forklare nye mennesker hva de skal gjøre.


Vi er opptatt av å ha god kommunikasjon med kundene våre og vi vil gjerne bli kjent med dere, slik at vi vet akkurat hvordan dere vil ha det. Vi kan med hånden på hjertet si at vi gjør vårt ytterste for å levere godt arbeid, og vi har mange fornøyde kunder som har fortalt oss det samme!

Faste avtaler eller engangsoppdrag


Enten du ønsker en fast avtale eller kun vil ha utført et engangsoppdrag, kan vi bistå. Vi setter gjerne opp faste avtaler rundt eksempelvis regelmessig plenklipping og vanning eller snømåking og snøbrøyting. Ønsker du kun å få beskjært trærne i hagen, kan vi gjøre dette ved behov. Mulighetene er mange, og vi tar gjerne en prat for å se om vi kan få til akkurat det du vil.


Ta kontakt så ser vi om vi finner en avtale som passer akkurat deg og ditt behov!