Plenklipping

Klipp og vedlikehold av plen kan være en tidkrevende og slitsom oppgave. Anleggsgartner Jon Burum har lang erfaring med vedlikehold av uteplasser, og tar seg av plenklipping for våre kunder i Asker og Bærum. Sett bort plenklippingen til oss, og vi sørger for et jevnt og pent resultat.


Vi klipper i ulike terreng

En velstelt plen er et viktig element i en vakker hage, og vi hjelper deg med å holde plenen flott gjennom hele utesesongen. Vi tar i hovedsak oppdrag med vedlikehold av små og mellomstore plener. Tilgjengelig har vi både sitteklippere, trimmere og kantklippere, slik at vi kommer til uavhengig av utforming på tomten. Ingen utfordring er for stor, og vi jobber like gjerne på flate tomter som i skråninger med høyt gress.


For større areal, for eksempel hos borettslag, har vi traktorklipper til rådighet. Den sørger for nøyaktig og effektiv utførelse av arbeidet. Vi rydder også enger og skråninger.


Ønsker du hjelp med klipp av din plen?

Vi gjør selv de mest uregjerlige gressplener korte og flotte. Våre klippere holder høy standard, og vi klipper plener til konkurransedyktige priser. Vi er tilgjengelige for en uforpliktende prat, og setter gjerne opp en klippeavtale som passer dine behov. Du finner vår kontaktinformasjon her.