Beskjæring

Som anleggsgartner bistår vi med alt innen beskjæring innen Oslo, Bærum eller omegn. Oppdragene vi utfører er mange og varierte, og et av disse er beskjæring av trær og busker - uansett størrelse.

Beskjæring av busker, hekker og trær

Vi beskjærer hele året, avhengig av hva som skal beskjæres. Noen prydbusker skal beskjæres på våren og andre rett etter blomstring. Eksempler på busker vi kan hjelpe deg med er Spirea, Skjærsmin, Forsythia, Potentilla og Syriner. Prydbusker som blomstrer om høsten, for eksempel Potentilla, skal beskjæres om våren. Syrin og Spirea skal beskjæres rett etter blomstring. Dette for ikke å miste blomstring året etter.

Har du hekker som trenger trimming, klipper vi både løvfellende og vintergrønne hekker for deg. Det samme gjelder alle typer trær, eksempelvis frukttrær som eple-, plomme-, og kirsebærtrær, eller andre løvtrær. Vi påtar oss også fellingsoppdrag for både store og små trær.

Vi kommer på befaring til deg

Kundekretsen vår strekker seg fra private hagertil hele borettslag. Der beskjærer vi det meste som befinner seg på grøntområdet, men størrelsesmessig blir nok en hel skog i det meste laget. Etter første kundekontakt kommer vi på befaring, og anslår pris ut ifra område og arbeidet som kreves.

Ønsker du å komme i kontakt med oss for en befaring eller mer informasjon om beskjæring? Trykk her for å komme til vårt kontaktskjema.


Du kan også kontakte oss på telefon 419 06 639 eller 930 24 240.