Planting og gjødsling

Med over 40 års erfaring i bransjen, vet vi hos Anleggsgartner Jon Burum hva som skal til for å gjøre din hage til en fryd for øyet. Med utgangspunkt i dine ønsker og din hages potensiale, komponerer vi sammen din drømmehage.


Vi planter blomster, busker og trær


Vi tar større og mindre oppdrag, hovedsakelig for privatpersoner og borettslag. Enten du vil legge hekk og busker, eller dekorere hagen med fargerike sommerblomster, bistår vi gjerne gjennom hele prosessen. Vi kommer gladelig med tips og råd, leverer plantene etter avtale og planter dem i din hage.


Ønsker du en forandring i hagen, er vi behjelpelige med utskifting av planter, slik at hagen til enhver tid ser flott ut. Vi tilbyr også gjødsling av blomster og plen, samt utlegging av bark og underhold gjennom hele sesongen.


Med årene har vi hjulpet en rekke kunder, slik at de har fått hager de kan være stolte av. Les om og se bilder av noen av våre utførte arbeider her.


Ønsker du å pynte opp i hagen?


Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre hagen til et trivelig sted. Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan gi din hage et ekstra løft.